Trein naar Serfaus

Je kunt al met de trein naar Serfaus vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Serfaus - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Serfaus is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Serfaus. Het dichtstbijzijnde station bij Serfaus is Landeck. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Serfaus. Om deze manier is Serfaus uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Serfaus - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Serfaus te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Serfaus kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Serfaus - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Serfaus

Je kunt ook met de nachttrein naar Serfaus. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Serfaus dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Landeck reis je dan door naar Serfaus. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Serfaus reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Serfaus is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Serfaus

Voor de trein naar Serfaus gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Serfaus kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Serfaus te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Serfaus

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Serfaus? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Serfaus te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Serfaus. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Serfaus - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Serfaus.
  Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Hotel Rex
  personen vanaf 768 EUR.

  Hotel Rex

  Uitstekend 3-sterrenhotel met een bijzonder vriendelijke service.
  Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Hotel Alpenruh
  personen vanaf 867 EUR.

  Hotel Alpenruh

  Fijn hotel aan de rand van het centrum van Serfaus.
  Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Appartementen Angerhof
  personen vanaf 611 EUR.

  Appartementen Angerhof

  Prachtige appartementen, netjes verzorgd. Zeer populair bij onze gasten.
  Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Appartementen Haus Central
  personen vanaf 749 EUR.

  Appartementen Haus Central

  Centraal gelegen appartementen in het populaire Serfaus.


FAQ trein Serfaus

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Serfaus.

Hoeveel kost de trein naar Serfaus?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Serfaus is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Serfaus?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Serfaus vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Serfaus er over?

De reistijd met de trein naar Serfaus is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.