Met de trein naar Serfaus? Alle informatie die je nodig hebt om met de trein naar Serfaus te reizen vind je op deze pagina. Reistijden, kosten en mogelijkheden. Met de trein naar Serfaus? Alle informatie die je nodig hebt om met de trein naar Serfaus te reizen vind je op deze pagina. Reistijden, kosten en mogelijkheden.
tips skigebiet

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Serfaus - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Serfaus is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Serfaus. Het dichtstbijzijnde station bij Serfaus is Landeck. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Serfaus. Om deze manier is Serfaus uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Serfaus - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Serfaus te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Serfaus kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Serfaus - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Serfaus wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Serfaus - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Serfaus. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Serfaus. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Serfaus niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Serfaus - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Serfaus.
 • Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Hotel Rex

  Hotel Rex


  Uitstekend 3-sterrenhotel met een bijzonder vriendelijke service. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 768 EURO
 • Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Hotel Alpenruh

  Hotel Alpenruh


  Fijn hotel aan de rand van het centrum van Serfaus. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 867 EURO
 • Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Appartementen Angerhof

  Appartementen Angerhof


  Prachtige appartementen, netjes verzorgd. Zeer populair bij onze gasten. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 611 EURO
 • Trein naar Serfaus met accomodatie Serfaus - Appartementen Haus Central

  Appartementen Haus Central


  Centraal gelegen appartementen in het populaire Serfaus. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 749 EURO
Met de trein naar Serfauscopyright 2020 contact impressum privacy disclaimer