Bus Serfaus. Alles over met de bus naar Serfaus reizen verzameld op een handige pagina. Onafhankelijk en objectief. Bus Serfaus. Alles over met de bus naar Serfaus reizen verzameld op een handige pagina. Onafhankelijk en objectief.

Snel boeken

met de Bus naar Serfaus vanaf 81 euro
PRIJZEN en vertrektijden

De bus naar Serfaus

Je kunt met de bus naar Serfaus afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Serfaus. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

 • Pendelbus Serfaus - Buspendel naar Serfaus

  Buspendel naar Serfaus

  Bus naar Serfaus
  Bus naar Serfaus vanaf 109 euro per persoon. Wil je met de bus naar Serfaus ? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Serfaus . Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Serfaus .

  ... lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Serfaus - Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

  Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

  Bus naar Serfaus
  Met deze Royal Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar Serfaus en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Royal Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt ... lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Serfaus - Pendelbus naar Serfaus

  Pendelbus naar Serfaus

  Bus naar Serfaus
  Met de bus op wintersport naar Serfaus? Snowtime biedt een retour met de bus naar Serfausaan vanaf 81 euro. De bussen van Snowtime vertrekken op vrijdagmiddag of -avond vanuit Nederland en rijden 's nachts naar Serfaus. 's Ochtends tussen 06-10 uur ben je dan in Serfausen kan je direct de piste op. De actuele prijzen van de bus naar Serfaus staan op de website van Snowtime. ... lees verder

  Meer informatie


Busreizen naar Serfaus vanuit Nederland

De busreis naar Serfaus begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Serfaus, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden. Hieronder staan een aantal verzorgde busreizen naar Serfaus. Het aanbod bestaat uit een busretour, accomodatie en soms is de skipas ook inbegrepen.

 • Busreis Serfaus - Hotel Rex

  Hotel Rex

  Busreis naar Serfaus
  Uitstekend 3-sterrenhotel met een bijzonder vriendelijke service. ... lees verder

  Meer informatie
 • Busreis Serfaus - Hotel Alpenruh

  Hotel Alpenruh

  Busreis naar Serfaus
  Fijn hotel aan de rand van het centrum van Serfaus. ... lees verder

  Meer informatie
 • Busreis Serfaus - Appartementen Angerhof

  Appartementen Angerhof

  Busreis naar Serfaus
  Prachtige appartementen, netjes verzorgd. Zeer populair bij deze gasten. ... lees verder

  Meer informatie
 • Busreis Serfaus - Appartementen Haus Central

  Appartementen Haus Central

  Busreis naar Serfaus
  Centraal gelegen appartementen in het populaire Serfaus. ... lees verder

  Meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Serfaus te gaan.Busreizen naar Serfaus vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Serfaus aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Serfaus begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Serfaus, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Serfaus vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Serfaus vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Serfaus. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Serfaus

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Serfaus zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.


copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer