De familie Pichler uit Serfaus verhuurt acht verschillende appartementen in Serfaus. In Serfaus worden appartementen verhuurt voor De familie Pichler uit Serfaus verhuurt acht verschillende appartementen in Serfaus. In Serfaus worden appartementen verhuurt voor

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus
Appartement Serfaus

8 appartementen in 1 huis. Op loopafstand van het centrum

De familie Pichler uit Serfaus verhuurt acht verschillende appartementen in Serfaus. In Serfaus worden appartementen verhuurt voor 2 tot maximaal 6 personen. Het appartement ligt weliswaar niet direct naast de piste van Serfaus, maar de metro die iedere 10 minuten naar de skiliften rijdt, is slechts 200 meter verwijderd. Het centrum van Serfaus is te voet een paar minuten lopen.

In het pand zijn 8 verschillende vakantiewoningen. Allemaal zijn ze netjes ingericht, goed onderhouden en uitermate goed schoongemaakt. In de winter zijn de appartementen alleen van zaterdag tot zaterdag te boeken.

  • € 909,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4-6 personen
Am Matinesweg, Appartement voor 4-6 personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer