Een betere locatie dan de Mountainlodge is in Serfaus niet te vinden. Het appartementen complex ligt zo ongeveer aan de piste, vla Een betere locatie dan de Mountainlodge is in Serfaus niet te vinden. Het appartementen complex ligt zo ongeveer aan de piste, vla

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus
Appartement Serfaus

Prachtig appartement aan de piste

Een betere locatie dan de Mountainlodge is in Serfaus niet te vinden. Het appartementen complex ligt zo ongeveer aan de piste, vlakbij de skilift (2 gondels en een stoeltjeslift). De appartementen zijn modern, erg netjes ingericht en luxe.

Er zijn vakantiewoningen voor 2-8 personen. De ene met meer slaapkamers dan de andere. Kijk vooral welk appartement het beste bij jou past. Ze zijn allemaal voorzien van een infra rood cabine en natuurlijk is er broodjes service en internet.

  • € 1149
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen
Serfaus Mountain Lodge, Appartement voor 6 personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer