Vaya Terrazena is een goede accommodatie als het gaat om prijs / kwaliteit. De appartementen zijn niet extreem ruim, maar wel erg Vaya Terrazena is een goede accommodatie als het gaat om prijs / kwaliteit. De appartementen zijn niet extreem ruim, maar wel erg

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus
Appartement Serfaus

Vaya Terrazena is een goede accommodatie als het gaat om prijs / kwaliteit. De appartementen zijn niet extreem ruim, maar wel erg aantrekkelijk geprijsd. Bovendien boek je hier een appartement in Serfaus inclusief skipas. In het gebouw zijn verschillende appartementen en studio's beschikbaar. Van gemoedelijke 2-kamerappartementen (1 slaapkamer) voor 2,4 of 6 personen tot en met ruime 3-kamerappartementen (2 slaapkamers) waar zelfs 10 personen in kunnen overnachten..

In het gebouw is een mooie lounge, met open haard en bar en daarnaast is er een uitgebreid wellness aanbod. Het centrum en de metro naar de skilift zijn allemaal op korte loopafstand van het complex.

  • € 379,00
  • 4,5-sterren Appartement
  • 2-10 personen
Vaya Terrazena Serfaus, Appartement voor 2-10 personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer