Op een steenworp (of sneeuwbal worp) afstand van de piste in Serfaus staat het prachtige appartementen complex Vay St. Zeno. In he Op een steenworp (of sneeuwbal worp) afstand van de piste in Serfaus staat het prachtige appartementen complex Vay St. Zeno. In he

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus
Appartement Serfaus

Trendy, rustig gelegen appartementen aan de piste. Inclusief skipas.

Op een steenworp (of sneeuwbal worp) afstand van de piste in Serfaus staat het prachtige appartementen complex Vay St. Zeno. In het gebouw zijn meerdere appartementen te huur. Er zijn appartementen met 1 tot wel 5 slaapkamers. Het gebouw is vrijwel alleen maar uit natuurlijke materialen opgebouwd en oogt prachtig.

Ook de vakantiewoningen zelf zijn prima in orde. Fijne bedden, een mooie goed uitgeruste keuken en alles er op en er aan. In het gebouw zijn ook een binnen zwembad, sauna en turks stoombad waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Dit appartement in Serfaus boek je inclusief skipas.

  • € 369,00
  • 4,5-sterren Appartement
  • 4-10 personen
Vaya St. Zeno Lodge, Appartement voor 4-10 personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer