apres ski ti[s

APRES SKI

Meer info over:
>> Apres Ski Serfaus
>> Apres Ski Fiss

Apres ski Serfaus Fiss Ladis

Apres ski is niet het eerste waar je aan denkt bij familieskigebied Serfaus Fiss Ladis. Toch kun je met name in Serfaus en Fiss prima apres skien. In Fiss kun je onderaan bij de skilift genieten van apres ski. Bijvoorbeeld bij de Hexenalm. In Serfaus is met name Patchi erg populair.
Meer informatie over:

Wellness

Apres ski is een breed begrip. Behalve gezellig wat drinken en een beetje dansen kan je er ook voor kiezen om na het skien lekker te gaan ontspannen in sauna's en anderes wellness. Dit is ook heel erg goed voor je spieren na een dag intensief wintersporten. In de meeste hotels en een aantal appartementencomplexen vindt je sauna's. Heerlijk!


Apres ski Fiss

Voor gezellig apres ski ben je in Fiss in het juiste dorp. En voor mensen die er dan nog geen genoeg van kunnen krijgen zijn er een aantal discotheken die tot in de kleine uurtjes geopend zijn.

Apres Ski Fiss, Hexenalm

De beste plaats om te apres skien in Fiss is in de Hexenalm. De Hexenalm is een apres ski tent onderaan de skipiste in Fiss. In de Hexenalm kun je overdag en 's avonds eten. Tussen 15:00 en 19:00 gaat het dak er echter af. Je kunt bij de Hexenalm apres ski vieren zowel buiten als binnen.

Apres Ski Fiss, in de Hexenalm

Apres Ski video Hexenalm

Hieronder staat een korte video impressie van de Hexenalm.


De rodelbaan van Fiss

Fiss heeft een lange rodelbaan. Deze begint bij het middelstation van de Schonjochlbahn in Fiss (bij Restaurant Steinneg). De baan is goed aangegeven en gaat via de Kuh alm (aanrader is hier een warme choco te drinken) naar Fiss terug. Je kunt hiervandaan zelfs naar Ladis rodelen op je slee. Een keer in de week wordt er een fakkeltocht georganiseerd waardoor je 's avonds kunt rodelen. De rest van de week kun je het beste rond vier uur de lift omhoog nemen om als laatste deze afdaling te doen.
Rodelen in Fiss, een leuke vorm van apres ski in Fiss
Rodelen is een leuke vorm van alternatieve apres ski in Fiss.


Apres Ski Serfaus

In Serfaus zijn er natuurlijk ook apres ski mogelijkheden. Zo kun je in Patschi direct na het skien of snowboarden genieten van echte Oostenrijkse apres ski. Hou je meer van Nederlandstalige muziek, ga dan direct naar Bar George. Hier kun je ook 's avonds lekker feesten.

Apres Ski Serfaus, Patschi

De bar in Serfaus om direct na het skien of snowboarden wat te gaan drinken is Patschi. Deze bar is geopend tot 19:00 uur. Daarna kan je er eten. Hier vind je de echte ouderwetse apresski. Compleet met dansen op bar en tafels, live optredens en gezelligheid.
Apres Ski Serfaus, in de Patschi

Videoimpressie Patschi

Om je een idee te geven van Patschi staat hieronder een leuke video.

George Bar

George Bar heeft wat ruimere openingstijden dan Patschi. Je kunt hier de hele nacht losgaan. In tegenstelling tot Patschi is George meer gericht op Nederlanders. Je vindt hier daarom ook veel Nederlanders en minder Duitsers en Oostenrijkers. Er wordt ook veel nederlandstalige muziek gedraaid. Dit is een typische apres ski bar zoals Nederlanders het graag zien. Veel harde muziek en lekker hossen. Het publiek is hier wel wat ouder. Ongeveer 35+.

Apres Ski Ladis

Hoewel Ladis een relatief klein dorp is, heeft het toch prima apres ski mogelijkheden. Weliswaar zijn er slechts twee skihutten waar je kunt feesten. Toch is dit ruim voldoende. In ladis vind je de volgende "Lokalen" voor Apres Ski:
  • Weiberkessl (Halverwege de dalafdaling)
  • Geigaloch
Als je bij Weiberkessl wat gaat drinken, houd er dan rekening mee dat je nog een stukje moet afdalen voordat je in het dorp bent. Alcohol heeft behoorlijk wat invloed op je ski- of boardskills!

Schaatsbaan

Als na het wintersporten nog energie hebt, dan kun je in Ladis gaan schaatsen. Vlakbij het kasteel van Laudech is een vrij toegankelijke schaatsbaan. En je kunt hier ook de typisch oostenrijkse sport "Eiststock schiesen" beoefenen. Erg leuk als je met een groep bent.

Apres Ski Ladis, IJsbaan