Booking.com

Kerstvakantie in Serfaus, Fiss en Ladis

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie vastgesteld op 24 december 2016 tot en met 9 januari 2017. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Serfaus, Fiss en Ladis te vinden.


Kerstvakantie in Serfaus, Fiss en Ladis.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Serfaus, Fiss en Ladis. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Serfaus, Fiss en Ladis. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Serfaus, Fiss en Ladis vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Serfaus, Fiss en Ladis gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Serfaus, Fiss en Ladis wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Serfaus, Fiss en Ladis.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Serfaus, Fiss en Ladis. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Serfaus, Fiss en Ladis er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Serfaus, Fiss en Ladis. Op 1 januari zijn de skiliften in Serfaus, Fiss en Ladis gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.


Andere mogelijkheden tijdens de kerstvakantie Serfaus, Fiss en Ladis

Kan je geen geschikte accomodatie vinden voor de voorjaarsvakantie in Serfaus, Fiss en Ladis, bekijk dan de volgende mogelijkheden:

Naar Serfaus, Fiss en Ladis via Booking.com

Booking.com is een Nederlands bedrijf die hotels en appartement verhuurders overal op de wereld de mogelijkheid geeft om accomodatie aan te bieden. Zij hebben ook accomodaties in Serfaus, Fiss en Ladis in de voorjaarsvakantie beschikbaar.


Booking.com

Nederlandse touroperators met accomodaties in Serfaus, Fiss en Ladis

De volgende Nederlandse touroperators bieden appartementen en hotels in Serfaus, Fiss en Ladis aan. Mogelijk hebben zij nog beschikbaarheid voor de kerstvakantie.Onderstaande reisorganisaties bieden ook wintersport accomodaties in Oostenrijk aan. Maar daarvan is bij ons niet bekend of ze ook reizen naar Serfaus, Fiss en Ladis aanbieden. Wij raden aan om deze als laatste redmiddel te gebruiken.

Krokusvakantie in Serfaus, Fiss en Ladis via Interhome

Interhome is een grote internationale reisorganisatie met een groot aanbod van appartementen en vakantiehuizen. Zij hebben ook aanbod in Oostenrijk en zelfs in Serfaus, Fiss en Ladis. Hoewel ook via interhome de voorjaarsvakantie snel volgeboekt is, loont het wellicht wel de moeite om even een kijkje te nemen bij Interhome

Winter lastminute>