Het gezellige 4-sterren hotel Noldis is geschikt voor gezinsvakanties. Het hotel is zonnig gelegen op ca. 250 m afstand van het ce Het gezellige 4-sterren hotel Noldis is geschikt voor gezinsvakanties. Het hotel is zonnig gelegen op ca. 250 m afstand van het ce

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus
Hotel Serfaus

Het gezellige 4-sterren hotel Noldis is geschikt voor gezinsvakanties. Het hotel is zonnig gelegen op ca. 250 m afstand van het centrum en de bergbaan. Tot de uitrusting van het comfortabele hotel horen een receptie, ontvangstgedeelte, lift, verblijfsruimte, Wi-Fi, eetzaal, bar, kinderspeelkamer met spelletjesverhuur, skischoenenruimte en een terras. Tegen betaling kunt u tafelvoetbal of biljart spelen. Gratis parkeerplaatsen zijn eveneens aanwezig.

Tot het wellnessgedeelte (16:00 - 19:30 uur, bij slecht weer op aanvraag) van ca. 120 mē horen een stoombad, sauna, infraroodcabine, kneippbad, ontspanningsruimte en een fitnessstudio. Tegen betaling kunt u genieten van verschillende massages en de whirlpool.

  • € 919,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Hotel Noldis, Hotel voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer